UDMYKNINGSKONKURRENCE 2018

KONKURRENCE, MAJ 2018, AFHOLDT AF TUBORG OG AMAGER BIO

“SHAPE OF YOUR SOUND”

Motivet er en fortolkning af lyden af lyskrydset, og det bærer dermed i sin form reference til det specifikke sted, byliv og urbane bygningslandskab. Det er ydermere et billede på musik generelt, moderne musikproduktion, lydbølger og rytme. Formen og især farverne er et billede på byens liv, dynamik og diversitet og samtidig en afspejling af musikkens lagdeling og forførelse.

Motivet er opbygget som meget musik er; med lag som virker hver for sig – og tilsammen som en helhed. En helhed som giver identiteten af musikken, og som her skaber en samlet visuel identitet af byen og nærområdets puls og liv.

 

Formen er som sagt udarbejdet på baggrund af et lydspor i en lydfil optaget digitalt på stedet. En udvalgt del af lydsporet er omsat til en 3d form med dybde, rum og perspektiv.

Hertil er et nyt lag tilføjet i form af farver, og en yderligere dimension ligger sig som det yderste lag på væggen i form af de oplyste messingplader, samt den lange messingstang som refererer til “tidsmarkøren” i en lydfil.

Udsmykningen er stedspecifik både indholdsmæssigt, men også i kraft af sine farver, der spiller sammen med konteksten og med sine vertikale langstrakte former, der fremhæver gavlens form.

Den hvide dynamiske form i midten ses som en reference til byens bygningslandskab, men også som en flade der nærmest smelter ind i konteksten og ”trækker” det omkringliggende liv gennem sig.