UDMYKNINGSKONKURRENCE 2018

KONKURRENCE, MAJ 2018, AFHOLDT AF TUBORG OG AMAGER BIO

“SHAPE OF YOUR SOUND”

Motivet er udarbejdet på baggrund af et lydspor i en lydfil optaget på stedet. En udvalgt del af lydsporet er omsat til en 3d form med dybde, rum og perspektiv. Hertil er et nyt lag tilføjet i form af farver, og en yderligere dimension ligger sig som det yderste lag i form af oplyste messingplader, samt den lange messingstang som refererer til “tidsmarkøren” i en lydfil.

 

Motivet er en fortolkning af lydene på stedet, og refererer dermed til det specifikke sted, byliv og urbane bygningslandskab. Det er et billede på musik generelt, moderne musikproduktion, lydbølger og rytme. Formen og især farverne, er et billede på byens liv, dynamik og diversitet og samtidig en afspejling af musikkens lagdeling og forførelse. Motivet er opbygget som musik; med lag som virker hver for sig – og tilsammen som en helhed. En helhed som giver identiteten af musik, og som her skaber en samlet visuel identitet af byen og nærområdets puls og liv.

Udsmykningen er stedspecifik både indholdsmæssigt, men også i kraft af sine farver, der spiller sammen med konteksten og med sine vertikale langstrakte former, der fremhæver gavlens form.